LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings
30% off

Environ Skincare Summer Deal Environ twv 186.50€

€131,00 €186,50
Op voorraad

PRE-ORDER (vanaf 16 juni 2024) . Limited, wees snel. De toppers van Environ. Ideaal als kennismaking met dit topmerk. Ongeacht welk huidtype is dit je basis, de rest kan aangevuld worden afhankelijk van jouw noden.

 •  

  Skin EssentiA Dual Action Pre-Cleansing Oil (60 ml) 

  Deze pre-reinigingsolie helpt overmatige talg, zonnebrandcrème en make-up van het huidoppervlak op te lossen en is perfect als eerste stap van de reinigingsroutine.

   

   

  Skin EssentiA Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 (50 ml)

  Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 is de eerste moisturiser in het Vitamin STEP-UP SYSTEM van Skin EssentiA. De crème bevat een lage concentratie vitamine A en vitamine C.

   

  Youth EssentiA Vita-Peptide Eye Gel (10 ml)

  Deze snel absorberende, verjongende ooggel helpt zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan en draagt bij aan een jeugdige, stralende, gladde en vollere huid. 

   

  Body EssentiA Vitamin A, C & E Body Oil (60 ml)

  Body Oil is een lichte, herstellende lichaamsolie die de essentiële vitaminen A, C en E bevat en helpt om het vóórkomen van een droge en beschadigde huid te verbeteren. 

   

  Body EssentiA Alpha Hydroxy Derma-Lac Lotion (60 ml)

  Derma-Lac Lotion is en verkwikkende, intensief hydraterende lichaamslotion op basis van alfahydroxyzuren, ureum en glycerine die altijd gecombineerd wordt met Body Oil. 

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen