LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma SUN SET FRESHEN DOWN 2+1

€39,90
Op voorraad

Freshen Down is een superslimme en bijzonder effectieve natuurlijke voetdeodorant die komaf maakt met zweetvoeten en de daarbij horende onaangename geurtjes.

 • Zo ben je dag in dag uit, winter en zomer, zeker van frisse en gezonde voeten. Remt tevens de vorming van eelt op de voeten.

  Gebruik
  Breng de deo 2 tot 3 keer per dag aan op propere en droge voeten en tussen de tenen en spoel niet af (was je voeten eerst met Skin Wash Sage of Peppermint). Breng Freshen Down bijvoorbeeld aan ’s morgens na het opstaan, in de namiddag wanneer je thuiskomt en ’s avonds voor het slapengaan. Doe telkens propere sokken aan. Op termijn bouw je af en volstaat het om de deodorant 2 keer per dag tot uiteindelijk 1 keer per dag aan te brengen. Heb je weinig last van geurtjes? Dan volstaat 1 keer per dag ’s morgens op propere en droge voeten.

  Freshen Down bevat een geheime combinatie van natuurlijke ingrediënten die de goede bacteriën op je huid respecteren en geurtjes voorkomen en bestrijden zoals toverhazelaar, zwarte thee, groene klei, zink en zwavel. Zijn instant frisse geur dankt deze bijzondere formule aan verschillende natuurlijke doeltreffende essentiële oliën.

  Heb je last van sterke geurtjes? Ga voor een verkwikkende totaalaanpak en neem je voeten gedurende minstens 3 dagen grondig onder handen: Scrub je voeten dagelijks in de douche met Charcoal Detox Foot Scrub. Was je voeten 2 tot 3 keer per dag met Skin Wash Sage of Peppermint. Droog ze af en breng Freshen Down aan op de voeten en tussen de tenen. Doe telkens verse sokken aan en verwissel regelmatig van schoenen. Verwen je voeten een paar keer per week (of dagelijks) tijdens een RainPharma voetbadje met één van onze voetbadoliën in de Never Ending Circle1
  (het stijlvol voetenbad van RainPharma).

  Deze box bevat
  3 x 100ml

  LIMITED OFFER.

Specificaties

Lof says

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen