LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma MIGHTY NINE - 365 tabs

€159,95
Op voorraad

Mighty Nine is een verzameling van 6 mineralen, 2 vitamines en inositol.

 • De naam verwijst dus naar de 9 stoffen die in dit voedingssupplement zitten. Het is een aanvulling op Daily Boost en je kan beide eigenlijk zien als een compleet ochtend- en avondsupplement.

  Mineralen hebben heel uiteenlopende functies en taken in ons lichaam maar ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn onmisbaar voor de goede werking van het lichaam. Calcium is nodig voor het behoud van sterke, gezonde botten en tanden, maar het speelt ook een rol in de goede werking van onze spieren. Ook voor de spijsvertering mogen we rekenen op de bijdrage van calcium in de werking van onze spijsverteringsenzymen.

  Van zink, dat ook aanwezig is in Daily Boost, ken je al de relatie met sterke nagels, een goed gezichtsvermogen en de immuniteit. Maar zink draagt ook bij aan de stofwisseling van koolhydraten en eiwitten, aan het delen van onze cellen en aan de bescherming van deze cellen tegen oxidatieve stress.

  Chroom draagt dan weer bij tot een normale stofwisseling van macronutriënten waaronder koolhydraten en de instandhouding van normale bloedsuikergehalten.

  Tot slot speelt mangaan een rol in diverse energieleverende reacties in het lichaam, maar ook in de vorming van bindweefsel dat onder meer te vinden is in ons kraakbeen en onze botten.

  Mighty Nine is een extra aanvulling op Daily Boost. Maar er zijn verschillende redenen waarom we deze ingrediënten in 2 formules hebben onderverdeeld. Zo is het praktisch onmogelijk om alle voedingsstoffen in één tablet te krijgen. Het resultaat zou een heel groot tablet worden, wat natuurlijk niet gebruiksvriendelijk is. Verder bestaat er zoiets als “concurrentie-opname”. Dat wil zeggen dat als we calcium - uit Mighty Nine - en magnesium - uit Daily Boost - op hetzelfde moment zouden innemen, de kans groot is dat één van de twee minder goed opgenomen wordt. Ook kunnen sommige stoffen in Daily Boost ons een boost geven, zoals de vitamine C en B-vitamines. Die neem je dus best ‘s ochtends in. Na een lange dag kan het gewenst zijn om ’s avonds nog wat mineralen aan te vullen met Mighty Nine.

  Aanbevolen dosering
  1 tablet per dag, 's avonds tijdens de maaltijd

  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen. Dit product is niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen.

  Voedingssupplement met mineralen, vitamine D3, vitamine K2 en inositol
  Multimineralen formule - avondformule


  Ingrediënten
  Calciumzouten van orthofosforzuur, vulstof (microkristallijne cellulose), inositol, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, talk, stearinezuur, microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), natriummolybdaat, zinkcitraat, met seleen verrijkte gist, vitamine K2 (menachinon-7), cholecalciferol, mangaanbisglycinaat, chroompicolinaat, antiklontermiddelen (mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat), kleurstof (ijzeroxiden), bevochtigingsmiddel (glycerol).

  Met vitamine D3 van plantaardige oorsprong.

  Active ingredients
  Actieve ingrediënten
  Ingrédients actifs

  per tablet
  per tablet
  par comprimé

  RI*
  RI*
  AR*

  Calcium I Calcio

  150 mg

  19%

  Zinc I Zink I Cinc

  5 mg

  50%

  Manganese I Mangaan I Manganèse I Mangan I Manganeso

  0,5 mg

  25%

  Chromium I Chroom I Chrome I Chrom I Cromo

  90 mcg

  225%

  Molybdenum I Molybdeen I Molybdène I Molybdän I Molibdeno

  50 mcg

  100%

  Selenium I Seleen I Sélénium I Selen I Selenio

  27,5 mcg

  50%

  Vitamin K2 I Vitamine K2 I Vitamina K2

  20 mcg

  27%

  Vitamin D3 I Vitamine D3 I Vitamina D3

  10 mcg

  200%

  Inositol

  250 mg

   

  * Reference intakes | Referentie-innames | Apports de référence


  60 tablets 101 g e
  365 tablets  613 g e

  NUT/AS 1597/18

  Bewaren op een droge, donkere, koele (< 25° C) plaats. 

  Zonder bewaarmiddelen, zonder polyolen, zonder lactose, glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Specificaties

Lof says

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen