LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Marie-Stella-Maris ECO CANDLE OBJETS D'AMSTERDAM

€39,00
Op voorraad

De geurkaars No.12 Objets d’Amsterdam 300 gr is gemaakt van raapzaad - en kokosolie en 100% vegan. Een luxe geurkaars van 100% natuurlijke was. Met geurtonen van groene thee, citrusakkoorden en salie.

 • Maak jouw interieur af met deze luxe navulbare geurkaars van 100% natuurlijke was! Met geurtonen van groene thee, citrus en salie verspreidt de kaars op subtiele wijze een sprankelende geur. Het tijdloze mat witte glas is zo ontwikkeld dat je deze kunt navullen als de kaars is opgebrand. Vul het glas opnieuw met de Geurkaars REFILL, verkrijgbaar in vijf unieke geuren.

  - Geniet van 60 branduren
  - Eindeloos navulbaar met de Refill Geurkaars: bespaar afval!
  - 100% natuurlijke, vegan was gemaakt van raapzaadolie en kokosolie
  - 100% CO2 neutraal geproduceerd

  Tip: Voor een optimale verbranding, laat de kaars bij het eerste gebruik minstens twee uur branden. Zo wordt de bovenste waslaag volledig vloeibaar en brandt de was gelijkmatig op. Houd de lont kort voor een langere brandduur en om te voorkomen dat er roet vrijkomt.

  Ingrediënten
   
  Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract, Citral, Citrus Medica Limonum Fruit Oil, Cymbopogon, Citratus Leaf Oil, Isoeugenol, Linalool, Methylenedioxyphenyl MethylpropC59anal, Limonene, Linalyl Acetate
   
  Gebruiksaanwijzing
   
  Voor een optimale levensduur van de kaars, brand de kaars minstens twee uur bij het eerste gebruik; de bovenste laag van de was moet volledig vloeibaar zijn. Door de lont kort te houden, brandt de kaars langzamer op en voorkom je dat zwarte rook de rand van het glas bedekt. De kaars van 220 gram heeft ongeveer 50 branduren.

  ! Stop met het branden van de kaars als er 1 cm niet gesmolten was over is.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen