LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings
30% off

Rainpharma Luxe home pakket twv 128€ incl diffuser 500ml+Fire

€89,95 €128,00
Op voorraad

Gezelligheid in huis met deze diffuser van 500ml, en meteen een essential oil en roomspray erbij, zo kan je meteen aan de slag! Enkel nog water toevoegen en gezellige bij elkaar kruipen!

  • In deze geschenkbox vind je alles wat je nodig hebt om je huis op een natuurlijke manier te parfumeren met een kruidige winterblend met zoete toetsen:

    1. Aroma Diffuser 500 ml: Een beetje water, enkele druppels pure essentiële olie en een stopcontact, dat is alles wat je nodig hebt om elke ruimte te vullen met een heerlijke natuurlijke geur en sfeervol licht.
    2. Essential Oil Fire 10 ml: Een flesje met geurige druppels rechtstreeks uit de natuur. Deze warme blend combineert kruidige, gebrande en houtachtige noten met een friszoete toets.
    3. Room Spray Fire 50 ml: Met een Room Spray verspreid je direct geurige vleugjes natuur in huis om de gewenste sfeer te creëren. In jouw set vind je de kruidige geur van Fire.

    Een heerlijke geur kan van je huis meteen een knusse thuis maken. Of je nu frisse pepermunt in het toilet wilt, exotisch citroengras in de keuken of kalmerende geranium in de slaapkamer, RainPharma heeft voor elke hoek van je huis een passende geur.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen