LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma Fam Pack Dynamic Q10 450 caps

€274,95
Op voorraad

Onze voedingssupplementen zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning van onze lichaams- en huidprogramma’s en de ingrediënten zijn van uitstekende kwaliteit.

 • Dynamic Q10 is ons voedingssupplement dat 50 mg co-enzym Q10 bevat.

  Dit is een centrale speler in het vetverbrandingsproces, aangezien de stof betrokken is bij de aanmaak van ATP, ofwel onze energie-moleculen. Co-enzym Q10 maakt ons lichaam deels zelf aan, maar we nemen het ook in via voeding. Je vindt de stof voornamelijk terug in vlees, gevogelte en vis.

  Een synoniem voor Q10 is ubiquinol. Dit is de actieve vorm van de stof. Vaak bevatten voedingssupplementen de stof ubiquinone, de niet-actieve vorm van het co-enzym Q10. In theorie wordt ubiquinone na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol.

  De actieve vorm van co-enzym Q10 oxideert gemakkelijk, wat de productie en de bewaring van de stof moeilijker maakt. Daarom kiezen de meeste producenten voor de niet-actieve vorm. Uit onderzoek blijkt echter dat zowel bij dieren als bij mensen de toediening van ubiquinol (actief), in vergelijking met een gelijke hoeveelheid ubiquinone (niet-actief), resulteert in hogere Q10-waarden in het bloed. RainPharma koos in Dynamic Q10 daarom bewust voor de actieve vorm ubiquinol.

  Ons lichaam kan zelf ubiquinone aanmaken en we vinden het vaak in onze voeding terug. Vanaf de leeftijd van 40 jaar kan het vermogen om ubiquinone om te zetten in ubiquinol echter achteruit gaan. Ook in andere omstandigheden, zoals bij intensief sporten of bij stressmomenten, kan je baat hebben bij extra aanvulling van ubiquinol.

  Tijdens het Balance Program ligt de focus op een gezonde, evenwichtige levensstijl en dat houdt voldoende lichaamsbeweging in. Door overmatig lichaamsvet te verbranden, krijgen we een idealer gewicht. Voldoende lichaamsbeweging en voldoende eiwitten eten, ondersteunen de spiermassa. Spieren bevatten veel meer mitochondriën dan vetmassa. In deze cellen moet er veel meer energie beschikbaar zijn, waardoor je er hogere concentraties van co-enzym Q10 kan vinden.

  L-carnitine en ubiquinol zijn een nauw samenwerkend duo. L-carnitine, dat je terugvindt in Mood en Dry Energy, transporteert de vetten naar de mitochondriën. Eens ze daar zijn, kan ubiquinol zijn rol spelen in de omzetting van die vetten in energie-molecules (ATP).

  Aanbevolen dosering
  1 tot 3 softgels per dag bij of na de maaltijd

  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge
  kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van
  medicatie of bij gezondheidsproblemen.

  Ingrediënten
  Canolaolie (Brassica napus L.), emulgator (diglyceryl monooleate), gemodificeerd zetmeel, bevochtigingsmiddel (glycerol), ubiquinol, verdikkingsmiddel (bijenwas), geleermiddel (carrageen), kleurstof (karamel), zuurteregelaar (dinatriumfosfaat), emulgator (sojalecithine).

  Active ingredients
  Actieve ingrediënten
  Ingrédients actifs

  per capsule
  per capsule
  par gélule

  Coenzyme Q10 | Co-enzym Q10 | Coenzyme Q10

  50 mg


  33 g e (45 capsules / gélules)
  99 g e (135 capsules / gélules)
  438 g e (600 capsules / gélules)

  AS 1597/6

  Aanbevolen droog bewaren op kamertemperatuur (15-25°C) en niet in direct zonlicht.

  Zonder bewaarmiddelen, zonder lactose, glutenvrij, geschikt voor vegetariërs.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen