LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings
30% off

Rainpharma Luxe home pakket twv 128€ incl diffuser 500ml+magic 11

€89,95 €128,00
Op voorraad

Lekker geurtje in huis met deze diffuser van maar liefst 500ml en meteen een roomspray en essential oil erbij in een mooie geschenkdoos.

  • n deze geschenkbox vind je alles wat je nodig hebt om je huis op een natuurlijke manier te parfumeren met een heerlijke, warme wintergeur met een verfrissende toets:

    1. Aroma Diffuser 500 ml: Een beetje water, enkele druppels pure essentiële olie, en een stopcontact, dat is alles wat je nodig hebt om elke ruimte te vullen met een heerlijke natuurlijke geur en sfeervol licht.
    2. Essential Oil Magic 11 10 ml: Een flesje met geurige druppels rechtstreeks uit de natuur. Deze magische wintergeur is een mix van maar liefst 11 essentiële oliën. Het aroma is warm, met een verfrissende toets.
    3. Room Spray Magic 11 50 ml: Met een Room Spray verspreid je direct geurige vleugjes natuur in huis om de gewenste sfeer te creëren. In jouw set vind je de warme geur van Magic 11.

    Maak van jouw huis een ware oase: een plek waar je je geborgen voelt en waar anderen warm worden verwelkomd. Het is een plek waar je volledig kunt ontspannen, maar ook inspiratie opdoet en nieuwe energie vindt. Met behulp van onze pure essentiële oliën en natuurlijke Room Sprays kun je elke ruimte doordrenken met de perfecte sfeer

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen