LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma OMEGA ZEN - 280 caps

€274,95
Op voorraad

Omega Zen is een voedingssupplement met omega 3-vetzuren waaraan we 30 mg saffraan hebben toegevoegd.

 • Het bevat dus omega 3-visolie en een gestandaardiseerd saffraan extract. Zo combineren we de positieve eigenschappen van saffraan met de positieve eigenschappen van Omega 3-vetzuren in één supplement.

  Saffraan staat vooral bekend om zijn lekkere smaak en felle kleur, maar wist je dat deze specerij nog veel meer in haar mars heeft? Het draagt bijvoorbeeld bij tot een emotioneel evenwicht, bevordert ontspanning en ondersteunt het behoud van een positieve gemoedstoestand. Kortom, we voelen ons beter en meer zen.

  Saffraan verlengt bovendien de werking van serotonine, ons gelukshormoon. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat saffraan de heropname van serotonine vertraagt. Hierdoor blijft de concentratie van serotonine hoger, waardoor het effect ervan ook groter is. Er is een duidelijk verband tussen ons gelukshormoon en ons slaaphormoon melatonine, aangezien we serotonine nodig hebben om melatonine aan te maken.

  ’s Avonds helpt saffraan om een meer ontspannen gevoel te hebben. Ons lichaam zal serotonine omzetten in melatonine. Tijdens het Balance Program is een goede nachtrust essentieel, want wie niet uitgerust is, kan sneller emotionele eetbuien ondervinden en meer de neiging hebben om naar zoetigheden te grijpen.

  Omega Zen is een hoogwaardig omega 3 voedingssupplement met MSC-ecolabel (duurzame visvangst). Aan elke capsule werd 30 mg gecertificeerde saffraan toegevoegd. Saffraan draagt bij tot emotioneel evenwicht, bevordert de ontspanning en ondersteunt het behoud van een positieve gemoedstoestand.**

  ** Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

  Aanbevolen dosering
  1 capsule per dag, 's avonds tijdens de maaltijd

  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Niet te gebruiken door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van depressie behandeling, bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen.

  Ingrediënten
  Omega-3-visolie, gelatine, verdikkingsmiddel(bijenwas), bevochtigingsmiddel (glycerol),
  water, saffraankrokus extract (Crocus sativus L.), stabilisator (sorbitol), emulgator (sojalecithine), kleurstof (ijzeroxide).

  Active ingredients
  Actieve ingrediënten
  Ingrédients actifs

  per capsule
  per capsule
  par gélule

  Omega-3 fish oil | Omega-3-visolie | Huile de poissonoméga-3

  1000 mg

  EPA (eicosapentaenoic acid  eicosapentaeenzuur | acide
  eicosapentaénoïque)

  180 mg

  DHA (docosahexaenoic acid | docosahexaeenzuur | acide docosahexaénoïque)

  120 mg

  Saffron extract | Saffraan extract | Extrait de Safran

  30 mg

   

  47 g e  (30 capsules )
  577 g e (365 capsules)

  PL/AS 1597/3

  Aanbevolen droog bewaren op kamertemperatuur (15-25°C) en niet in direct zonlicht.

  Zonder bewaarmiddelen, zonder lactose, glutenvrij.

Specificaties

Lof says

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen