LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Service lof Hydrafacial Reborn Huidverbetering

€235,00
Niet op voorraad
 • Dé huidverbeterende behandeling bij uitstek.

  Eerst verwijder ik alle dagelijkse vuil van je gelaat, je make-up (indien die er nog op zit) maar ook het onzichtbare vuil. Dit door iets hogere geconcentreerde producten te gebruiken dan jij thuis voor handen hebt.

  Op je gereinigde gelaat, breng ik een kleine hoeveelheid olie aan, dit als voorbereiding voor de lymfedrainage, met een glazen cupje glijd ik over je gelaat en wordt met het toestel een vacuüm gecreëerd. Een zachte en ontspannende manier om alle toxische stoffen af te voeren. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding en een betere opname van de behandeling, bovendien geeft het een ontspannend gevoel.

  Vervolgens start de dieptereiniging, alle opgestapelde make-up, producten, vervuiling, dode huidcellen worden losgemaakt door middel van een peeling (geen nood, dit zijn producten op maat en de sterkte bepaal ik op basis van je huidtype en je huidconditie, dit zal dus elke keer anders zijn).
  Zo bekomen we zuivere poriën, een egale teint, een gladde, effen huid.

  Nu we een perfect proper babyvelletje hebben, kunnen we starten met de boosters op maat per zone, belangrijk om te weten is dat we niet stoppen bij 1 booster, we geven de huid wat ze nodig heeft. Pigment, rosacea, rimpels, onrustige huid, doffe huid, roodheden, alles wordt op maat gemaakt.

  Nadien verzadigen we de huid met anti-oxidanten en sluiten we af met medische ledtherapie. Jij wandelt ontspannen en herboren naar buiten.

  Deze luxe behandeling is incl. ontharing bovenlip en wenkbrauwen en wordt aangevuld met de
  officiële Hydrafacial afterglow behandeling zoals voorgeschreven door Jane Iredale.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen