LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Marie-Stella-Maris FRAGRANCE STICKS COURAGE DES BOIS

€32,50
Op voorraad

Onze tijdloze geurstokjes No.14 Courage des Bois zijn ontworpen om elk interieur mee te verrijken. De luxe geurstokjes No.14 Courage des Bois verspreiden een fijne, sprankelende geur. Met geurtonen van sandelhout, saffraan en oudh.

 • Ingrediënten

  (E)-1-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-Yl)-2-Buten-1-One, 2-(2,2,7,7-Tetramethyltricyclo[6.2.1.0((1,6)]Undec-5 And 4-En-5-Yl)Propan-1-Ol, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Linalool, Methyl Dihydroxy- Dimethylbenzoate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Juniperus Mexicana Wood Oil

  Gebruiksaanwijzing

  Open het parfumflesje voorzichtig door de zwarte diffusiedop los te draaien. Voorkom morsen en gebruik een onderzetter, want de alcohol kan je meubels beschadigen. Verwijder het witte deksel binnenin en schroef de zwarte geurdop terug op het flesje. Was daarna je handen met handzeep.

  Om van de geurstokjes te genieten, plaatst je de stokjes en laat je elke kamer van het huis 24 uur ruiken.

  Voor optimaal genot, let op de locatie van de geurstokjes; vermijd direct zonlicht, verwarmingsbronnen en locaties met te veel tocht. Het draaien van de stokjes is niet nodig, maar kan een geurboost geven indien gewenst.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen