LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma DRY ENERGY - 60 caps

€30,95
Op voorraad

Onze voedingssupplementen zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning van onze lichaams- en huidprogramma’s en de ingrediënten zijn van uitstekende kwaliteit.

 • L-carnitine is het belangrijkste bestanddeel van Dry Energy.

  Eén van de stoffen in Dry Energy is vitamine C. Zoals de naam van het supplement aangeeft, draagt die vitamine C bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Het lichaam kan hier zeker baat bij hebben, voornamelijk tijdens het sporten of afslanken. Niet enkel als energie-ondersteuning, maar ook voor de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

  Sporters verbruiken veel energie en kunnen snel door hun glucose- of glycogeenvoorraad zitten. Dan moeten ze goed kunnen overschakelen op vetverbranding en daar kan L-carnitine bij helpen.

  De eigen aanmaak van L-carnitine kan echter geleidelijk afnemen met ouder worden, waardoor de inname ervan uit voeding of voedingssupplementen een interessante aanvulling en ondersteuning kan zijn.

  L-carnitine is een stof die in ons lichaam wordt aangemaakt, onder andere met de hulp van vitamine C. Naarmate je ouder wordt, kan de eigen productie hiervan dus geleidelijk afnemen. Daardoor kan de carnitine-voorziening in je lichaam dalen en kan het helpen om ervoor te zorgen dat er voldoende basisstoffen in je voedingspatroon aanwezig zijn.

  We vinden L-carnitine voornamelijk in dierlijke producten zoals rood vlees en zuivelproducten en bijna niet in plantaardig voedsel. Vegetariërs en veganisten kunnen hierdoor mogelijk een tekort aan carnitine hebben.

  Deze stof speelt een belangrijke rol in de aanmaak van energie in onze mitochondriën. Dit zijn, eenvoudig gezegd, onze verbrandingsovens. We vinden mitochondriën in bijna al onze cellen terug. Hier wordt energie geproduceerd zodat onze cellen kunnen functioneren. Cellen die veel energie nodig hebben, bevatten meer mitochondriën. Een hartcel zal er dus meer hebben dan een huidcel.

  L-carnitine is de stof die ervoor zal zorgen dat lange-keten vetzuren -zoals Omega 3 en Omega 6- door het celmembraan van de mitochondriën kunnen passeren. Eens de vetzuren binnen zijn, zullen ze daar met o.a. hulp van co-enzym Q10 verbrand worden tot energie.

  Op de ingrediëntenlijst van Dry Energy zie je Acetyl-L-carnitine staan. Dat is L-carnitine zoals we die vooral in onbewerkte voeding terugvinden, waar we een acetyl-groepje aan toevoegden. RainPharma koos voor deze goed opneembare vorm omdat die als zeer werkzaam beschouwd wordt.

  L-carnitine in Dry Energy speelt dus een rol bij het transport van langeketen-vetzuren in de mitochondriën. Vitamine C, die ook werd toegevoegd, helpt bij de energie-aanmaak. Door extra vetverbranding bereiken we een idealer gewicht en krijgen we meestal ook een energieker gevoel. Een ideale aanvulling voor sporters, tijdens de afslanking of als aanvulling in je voedingspatroon.

  Eén van de andere stoffen in Dry Energy is vitamine C. Zoals de naam van het supplement aangeeft, draagt die vitamine C bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Een lichaam kan hier, voornamelijk tijdens het sporten of afslanken, zeker baat bij hebben. Niet enkel als energie-ondersteuning, maar ook voor de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

  Aanbevolen dosering 2 tot 8 capsules per dag bij voorkeur verspreid in de voormiddag.

  Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Raadpleeg uw arts of apotheker alvorens dit product te nemen bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia of andere medicatie. Personen met hypothyreoïdie of met andere gezondheidsproblemen, raadpleeg uw arts alvorens dit product te nemen.

  Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

  Ingrediënten
  Acetyl-L-carnitine hydrochloride, plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), magnesium-L-ascorbaat, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), kleurstof (rood ijzeroxide).

  Active ingredients

  Actieve ingrediënten

  Ingrédients actifs

   

  per 2 capsules

  per 2 capsules

  par 2 gélules

   

  RI*

  RI*

  AR*

   

  L-carnitine | L-Carnitin | L-carnitina

  672 mg

   

  Vitamin C | Vitamine C | Vitamina C

  180 mg

  225%

   

   

   

  * Reference intake | Referentie-inname | Apport de référence 

  Aanbevolen droog bewaren op kamertemperatuur (15-25°C) en niet in direct zonlicht.

  Zonder bewaarmiddelen, zonder polyolen, glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en veganisten.

   

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen