LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma PRECISE CONTOUR BRUSH

€19,95
Op voorraad

Deze borstel met schuin afgesneden haren is ideaal voor het fijnere werk. Breng All You Need poeder aan op het gelaat, exact waar jij het wil.

 • Contour aanbrengen doe je met Precise Contour Brush.

  Precise Contour Brush is een schuin afgesneden make-up borstel ideaal voor het fijnere werk. Met een contour brush kan je gemakkelijk in de gezichtsholtes om het gelaat te contouren. Contouren staat voor het benadrukken van gewenste gezichtscontouren, zoals bijvoorbeeld de jukbeenderen. Het bootst het effect van schaduw op het gezicht na.

  Breng leven in je gezicht

  Je gelaat kan er soms wat vlak uit zien wanneer je alleen gebruik maakt van een tinted crème. Daarom worden rozige en bruinige kleuren op het gelaat toegevoegd om het gezicht terug tot leven te brengen. Hier komt de Precise Contour Brush aan de pas. Met de contour brush kan je gezichtscontouren gedetailleerd accenturen.

  Tip contour brush

  Vooraleer je All You Need natural compact powder aanbrengt op je gelaat, tik het overtollige poeder zachtjes af aan de kant van het dekseltje. Dit vermijdt dat je grovere poederdeeltjes op je gelaat krijgt en de minerale poeders vlekkeloos vermengt met de huid.

  Contour brush

  Empower, Inspire en Trust zijn de bruine tinten van de All You Need natural compact powder collectie. Deze tinten werken mooi als contour. Contouren is het gebruiken van een bruinachtig poeder om je gezichtsvormen te accentueren. Breng de poeder aan met de Precise Contour Brush op de kaaklijn of vlak onder of op je jukbeenderen om ze meer diepte te geven. 

  Contour Brush wassen

  Wij raden aan om onze Baby Wash & Shampoo te gebruiken om de Contour Brush geregeld te wassen. Het kuist de haartjes van de borstel met alle zachtheid. Doe een pompje van de Baby Wash & Shampoo in de palm van je hand, vermeng het met een beetje water en ga dan met een cirkelvormige beweging met de borstel in het sopje in de palm van je hand. Spoel de zeep goed uit en laat de make-up borstel vervolgens drogen in openlucht voor ze opnieuw te gebruiken. Regelmatig wassen van de Contour Brush vermijdt mogelijke opstapeling van bacteriën.

  3 RainPharma make-up borstels

  Naast de Precise Contour Brush voor het fijne werk, verkoopt RainPharma de Create Powder Brush en Blend Kabuki Brush. Create Powder Brush is geschikt voor het aanbrengen van All You Need poeder over het hele gelaat. Blend Kabuki Brush is door zijn kort en dik handvat ideaal voor het aanbrengen van Light My Shadow concealer en Light Me Up getinte crème.

Specificaties

Lof says

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen