LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Verso Skincare 1. Verso Deep Cleanse - 150ml

€40,00
Op voorraad

Deep Cleanse is een exfoliërende gezichtsreiniger met een hoge concentratie salicylzuur om de huid te zuiveren die vatbaar is voor acne en vlekken.

 • Deep Cleanse is een milde en exfoliërende reiniger die de onevenwichtige huid kalmeert en tijdelijke roodheid en ongemak kalmeert. Het resultaat op lange termijn is het uiterlijk van een gereinigde, verhelderde en verzachte huid.

   

  HOE HET WERKT

  Salicylzuur is een in olie oplosbare stof die overtollige olie en oude huidcellen oplost, waardoor de verschijning van een vette huid en onzuiverheden wordt verminderd. Samengesteld met Niacinamide en de antioxidant Kurkuma, vult het de huid effectief aan en beschermt het tegen de zichtbare effecten van omgevingsstressoren. Deep Cleanse bevat ook Portulaca, een gezuiverd extract met kalmerende, beschermende en hydraterende voordelen.

   

  HOE TE GEBRUIKEN

  Gebruik 's morgens en' s avonds na het verwijderen van eventuele make-up met Micellair Water. Gebruik het voor een gevoelige huid een paar keer per week voor een zachte exfoliatie. Schuim door een kleine hoeveelheid Deep Cleanse in je handen te gieten en water toe te voegen. Spoel af met lauw water en volg de volgende stappen van je huidverzorgingsroutine.

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen