LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings
50% off

Rainpharma NATURAL ROOM SPRAY CINNAMON - 50ml

€13,50 €26,95
Op voorraad

Verstuif geurige vleugjes natuur in huis. Natuurlijke geuren brengen sfeer in huis en hebben een positief effect op je humeur.

 • Natural Room Spray is een natuurlijk huisparfum op basis van premium essentiële olie waarmee je elk hoekje in huis een passend geurtje geeft. Zoek voor elke kamer het juiste geurtje uit en verspreid de flesjes overal in huis. Je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende essentiële oliën van de Aromatherapy Essentials collectie. Elke olie heeft zijn eigen troeven en krachten.

  De zoete warmkruidige geur van kaneel dompelt je onder in een unieke oriëntaalse sfeer. Kaneel omhult je met warmte en gezelligheid. Het is een heerlijke olie voor die koude winterdagen waarop je lekker thuis blijft. Het herkenbare parfum heeft een knus en sfeervol effect en doet dromen van versgebakken koekjes die net uit de oven komen.

  Gebruik
  Een paar keer sprayen volstaat om de ruimte onder te dompelen in de juiste sfeer of om snel komaf te maken met onaangename geurtjes. Je kan met Natural Room Spray ook je kussenslopen of ander textiel veilig en natuurlijk parfumeren.

  Ingrediënten
  alcohol (denat.), propanediol, essential oil

Specificaties

Lof says

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen