LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Rainpharma NATURAL ROOM SPRAY BASIL - 50ml

€22,95
Op voorraad

Verstuif geurige vleugjes natuur in huis. Natuurlijke geuren brengen sfeer in huis en hebben een positief effect op je humeur.

 • Natural Room Spray is een natuurlijk huisparfum op basis van premium essentiële olie waarmee je elk hoekje in huis een passend geurtje geeft. Zoek voor elke kamer het juiste geurtje uit en verspreid de flesjes overal in huis. Je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende essentiële oliën van de Aromatherapy Essentials collectie. Elke olie heeft zijn eigen troeven en krachten.

  Bloeiende basilicum trakteert je op la dolce vita onder de Italiaanse zon. De frisse zoetkruidige geur met een ondertoon van kruidnagel geeft kracht en wekt positieve gedachten op. Maar basilicum zorgt tegelijk voor ontspanning bij angst en stress en voor een betere concentratie. De heerlijke geur van verse tuinkruiden is perfect om een gezellige sfeer in de keuken op te wekken.

  Gebruik
  Een paar keer sprayen volstaat om de ruimte onder te dompelen in de juiste sfeer of om snel komaf te maken met onaangename geurtjes. Je kan met Natural Room Spray ook je kussenslopen of ander textiel veilig en natuurlijk parfumeren.

  Ingrediënten
  alcohol (denat.), propanediol, essential oil

Specificaties

Lof says

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen