LOF beauty concept Basiliekstraat 21, 1500 Halle

Go to account settings

Soleil Toujours Clean Conscious Antioxidant Sunscreen Mist SPF 30 Travel Size 88ml

€28,00
Op voorraad

Of je nu SPF verslaafd bent of een hater! Deze moet je hebben. Makkelijke spray voor gelaat en lichaam. Ook over maek-up. Smeren overbodig!

 • Soleil Toujours brengt met deze Clean Conscious Antioxidant Sunscreen Mist SPF 30 de enige lichtgewicht zonbescherming voor het gezicht en lichaam dat voor meer dan 70% bestaat uit biologische bestanddelen, en geen gebruik maakt van populaire zonfilters die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. De beschermende mist is rijk aan antioxidanten, droogt snel en hydrateert optimaal. Verrijkt met het gepatenteerde EcoSun Complex® van het merk. Bescherm je huid zonder het milieu en de oceaan te belasten. In een handig reisformaat! 

   
  95% van alle verpakkingen van Soleil Toujours zijn gemaakt van gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal waaronder eco-plastic, gemaakt van rietsuiker, oceaanplastic en PCR plastic. Alle dozen zijn gemaakt van verantwoordelijk verkregen FSC-gecertificeerd papier.

  - Geschikt voor lichaam en gezicht
  - Voedt en hydrateert de huid
  - Ontwikkeld met 70%+ biologische ingrediënten
  - Verrijkt met gepatenteerde EcoSun Complex®
  - Rijk aan antioxidanten
  - Bevat groene thee extract
  - Vrij van siliconen en PEG
  - Tot 80 minuten waterafstotend
  - Lichtgewicht, niet-vette formule, trekt snel in zonder witte waas

  Hoofdingrediënten EcoSun Complex®:
  - Rode algen: beschermt tegen luchtvervuiling, optimaliseert vochtpeil, zorgt voor een fris en jeugdig complex.
  - Vitamine E: een essentieel antioxidant, beschermt tegen ultraviolet licht en andere vrije radicalen, zorgt voor een betere opname van vitamine A
  - Ascorbyl palmitate: stabiele en in olie oplosbare vorm van vitamine C, wordt snel door de huid opgenomen, beschermt antioxidanten, zorgt voor een betere huidtoon.
  - Bisabolol: een krachtig kamille extract, kalmeert en verzorgt de huid.

  Hoe te gebruiken:
  Breng minimaal 20 minuten voor blootstelling aan de zon aan. Breng opnieuw aan na 80 minuten zwemmen of zweten en meteen na afdrogen met een handdoek. Breng minimaal elke 2 uur aan.
   
   
   

No reviews yet

Add yours

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen